O nama

     Emprom je preduzeće prisutno na tržištu Beograda, Srbije i regiona koji se bavi uvozom, izvozom i uopšte zastupanjem vodećih svetskih proizvođača građevinskih materijala za završne radove, čije proizvode distribuira kroz svoju veleprodajnu i maloprodajnu mrežu.

     Ono što nas izdvaja od konkurencije je pružanje podrške pri opremanju u funkcionalnom, vizuelnom i arhitektonskom smislu. Program specijalne trgovinske saradnje sa salonima keramike, građevinskim kompanijama, arhitektama, investitorima i izvođačima radova obećava posebnu posvećenost ovakvim klijentima. Članovi našeg tima su osposobljeni da se adaptiraju na promene i razvoj stilova u oblasti arhitekture i dizajna čime je Emprom preduzeće u rangu sa postojećim konkurentima. Na taj način, naše klijente upoznajemo sa novim, trenutno popularnim, svetskim tehnologijama.

     Nakon što ste sagradili i obezbedili Vaš objekat, kod nas nabavite građevinske materijale za završne radove. Nudimo Vam proizvode za opremanje i renoviranje svih prostorija i otvorenih prostora kroz kompletan program podnih i zidnih obloga, sanitarija, kada i tuš kabina, odvoda, slavina i tuševa, fiksnog nameštaja i galanterije, fiksne rasvete i ugradne elektronike, građevinskih adheziva, boja i lakova sa svom pratećom opremom. Poseban akcenat stavljamo na podne i zidne obloge i opremu za kupatila. Naše kolekcije pločica i kamena ističu prirodnu lepotu i jedinstvene kvalitete keramičkih, porcelanskih i prirodnih kamenih materijala, koji istovremeno odišu najsavremenijim duhom.

     Veliki izbor proizvoda, kvalitet, stalna raspoloživost na lageru, posvećenost klijentu, otvorenost našeg tima za saradnju, profesionalnost, ažurnost, poštovanje rokova i adekvatne cene obećavaju da ćete biti zadovoljni. Garantujemo Vam najbolje od svetskog raznovrsnog prodajnog programa, trudimo se da Vam ponudimo inspiraciju i steknemo vaše poverenje.

     Na sledećem linku možete otvoriti Potvrdu o izvršenoj registraciji društva od Poreske uprave.

     Na sledećem linku možete otvoriti Potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV od Poreske uprave.

     Na sledećem linku možete otvoriti Odluku o neradnim danima.