Tražite dobru kuhinjsku slavinu? Na pravom ste mestu! Sa novom linijom Hansgrohe Zesis M33 otkrićete minimalistički dizajn koji se neprimetno integriše u vašu kuhinju sa funkcijama lakim za korišćenje. Ukratko, najbolje iz oba sveta: brzo se instalira, ima veliki broj korisnih funkcija i atraktivan i zanimljiv dizajn po promo ceni…




Sa Zesis M33, vaš izbor će sigurno biti lak: kuhinjska slavina, svedena na osnovne stvari, uverava u formu i funkciju za tren oka. Upoznajte ovu jednostavno prelepu slavinu za sudoperu koja je dostupna u dve visine i sa dva režima mlaza, laku za rukovanje i održavanje! Odaberite Chrome, Matt Black ili Stainless Stell Finish obradu za modele sa ili bez izvlačnog tuša. Tanka visokokvalitetna baterija marke Hansgrohe proizvodi se u Nemačkoj i dostupna je sa Zesis M33 2 jet tušem na izvlačenje i dva režima prskanja: laminarni i tuš mlaz, u ComfortZone visinama 150 i 160 milimetara. Prelaz između režima prskanja neprimetan je i lako se obavlja pomoću divertera na izlivu, ali ispred vas ostaje i opcija da se odlučite za Zesis M33 1 jet sa normalnim (laminarnim) mlazom u ComfortZone visini od 150 milimetara.





Kako su sve varijante ovih slavina dostupne u tri atraktivne završne obrade: mat crnoj, hromiranoj i završnici od nerđajućeg čelika, tako možete izraziti svoj lični stil u kuhinji ili postaviti poseban akcenat na ovaj važan detalj. Bićete zapanjeni razlikom koju ova atraktivna, minimalistička slavina pravi u vašoj kuhinji. Na primer, možete savršeno kombinovati trendovsku mat crnu završnu obradu sa Hansgrohe granitnim sudoperama ili jednostavno uklopiti boju baterije sa ostatkom kuhinje.